Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

fredag 6 juli 2012

Fredag som började sådär och slutade bra!


Igår när jag kom hem var ingen hemma så det var knäpptyst och helt plötsligt tog jag mig tid att titta på alla våra blommor och bara njöt av all växtlighet överallt :) Gud vad jag älskar våran gård och lugnet när man kommer hem från en dag i Malmö!

Måste bara skaffa en kruka till mitt olivträd...

Sedan var det dags för hoppträning och Bonzo var precis som alltid helt AMAZING att rida. Det var ganska varmt och han svettades och flåsade men så fort vi började med banhoppning var han som en sökande projektil mot hindren. Han fick ett skönt helbad och många pussar när vi kom hem och piloten somnade sött mkt. nöjd!



Idag började väl inte en fredagen som jag hade önskat.... Brödet var helt slut härhemma så jag kunde inte ta med mig frukost till jobbet och rosta en brödskiva för att sedan äta den 1,5 timme senare lockade inte alls. Kan villigt erkänna att jag HATAR när mina rutiner på morgonen störs! Buss 176 körde snabbt mot Malmö och när jag kom in så stod min tidigare buss mot Mellersta hamnen och väntade. MEN eftersom jag inte hade ngn. frukost kunde jag bara ta den till Malmö central och sedan gå in och köpa frulle på Coffehouse by George och ta en buss senare.

När jag sedan anländer till jobbet står ett paket och väntar på mitt skrivbord.
En sommarpresent från min kära vän och arbetskontakt från tiden på mitt förra jobb http://www.anderzson.se/, jisses va glad jag blev! Tack Jonas du är oxå amazing och en fantastisk vän!
Glaset är såååå gott att dricka vatten ur (vilket jag ca slurkar 1 liter om dagen)
Och hur gick det nu med frukosten??? Jo det kan jag säga att även de mest ledsna hjärtat livar upp efter att ha ätit Coffehouse ägg/kaviar/gräslök macka med en kopp nykokt kaffe till
Ps. Är ni förvånade att jag har en häst kaffekopp på jobbet??? Helt underbar med alla delar och tillbehör till hästen på engelska på den :))

TREVLIG HELG ALLA GOA VÄNNER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar