Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

söndag 5 april 2015

Fantastisk familjedag med långvandring och spa!

Matilda fick imorse den stora äran att rida ut på ponnyn :)

Tyvärr tyckte hon det var stor skillnad på att rida honom sedan hon gjorde det i julas.
Går inte fram för skänkeln och känns sne bak. Hmmm! På torsdag är det dags för equiterapi behandling så det ska bli intressant och höra vad Camilla säger om honom

Sedan hade vi tjejer planerat in att vi alla i familjen skulle ut och gå i skogen och grilla.
Kalle tände direkt på idén så från att det skulle bli en liten skogsrunda blev det Skåneleden på ca 1,5 mil i både brant uppför och nedför.
Jättemysigt och underbar natur men jag kan lätt erkänna att alla var glada när vi nådde målet efter nästan 2 timmar med att få grilla och sätta oss ner. Sedan var också väldigt tacksamma att vi hade redan innan satt en av bilarna på den parkeringen så att vi slapp gå hela vägen tillbaka igen. Alla var dock överens om att att göra om detta nästa helg om vädret är lika fint.
Lite roliga selfies hann vi också med :))
I picknick bagen fanns det engångsgrill, kalvfärs hamburgare och lite tillbehör, mumma!
Kalvfärsburgare med hembakat hamburger bröd, cheddarost, rödlök och ruccola!
 
Ganska möra efter denna utflykt hann Matilda och jag vila 1 timme innan nästa äventyr som var Salt Creek Spa på Ystad Saltsjöbad (tack för presentkorten jag fick när jag fyllde år Örjan/Camilla & Ullis/Cobbe)
Salt Creek Spa innehöll ångbastu, fotbad, aromabastu, ansiktsmask, hamam, lerinpackning och afrikansk bastu och som avslutning duscha i vattenfall, smörja in sig med olja och lufttorka i ett speciellt rum.
 
Vi var båda lena som bebisar när vi åkte hem och landade i soffan
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar