Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

fredag 10 april 2015

1 ready to go och 1 på återbesök!

Tog ledig dag igår eftersom vi skulle med 2 hästar till Camilla och jag vet att det skulle ta hela förmiddagen innan vi var hemma igen.


Silvers problem fick tack och lov en förklaring då han satt fast på hela högersidan som "betong" som Camilla uttryckte det.
Blev stötvåg, böjningar och till slut akupunktur. Nu blir det gång från marken (dvs. ingen på ryggen) i 1 vecka sedan lite lätt ridning fram tills nästa återbesök den 24/4 och efter det ska han förhoppningsvis vara fit for fight igen.

Xena P kändes finare än sist men var lite spänd pga. sin pågående brunst så jag köpte "stroppy mare" på vägen hem för att hjälpa henne lite över dom första brunsterna i vår. Nu är hon färdig hos Camilla just nu iaf. och ska tillbaka på återbesök efter sommaren innan innesäsongen är planen.

Xena är uttråkad
Sötnosen
 


Efter det var det snabblunch för att sedan bege sig med Matilda till Lund och Nova då hon har fått jobb på caféet på Svabesholms Kungsgård
http://www.svabesholm.se/mat.html
och behövde bekväma skor och svarta jeans.

Blev liiiite till handlat och jag införskaffade bl.a ett par mer fotriktiga skor för att gå skogsturer :)

Och denna cardigan att ha på kyliga kvällar på terassen i vår/sommar och på kalla dagar på jobbet i vinter (enl. Matilda en riktig Anne kofta alá sailor stil)


Idag fick jag av gulliga Caroline som äger min första uppfödning Ciclonica ett foto på uppsutten hoppning. Liten blir stor!!!
 

Längtar tills ikväll då vi ska ha kvällsmys med att bl.a. grilla "Beer Can Chicken" http://www.recept.nu/jonas-borssen/grillat/kyckling-och-fagel/beer-can-chicken---helgrillad-kyckling-pa-olburk/ och Matilda har bakat naanbröd  med vitlökssmör till det, mums mums!






Önskar alla goa vänner trevlig helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar