Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

torsdag 14 april 2016

Plump i protokollet

Veckans hoppträningar har verkligen varit ris och ros!
Xena hoppade hos Ulrika i tisdags och var för dagen otroligt känslig (typ ta upp en hand och hon kastar sig), mötesrädd och bakrädd! Kände efter framhoppningen att hon inte alls var med mig och det snurrade nog runt ordentligt i hennes huvud. Nu har hon ju blivit bortskämd när vi hoppar på Svabesholm med stort ridhus och gott om plats. Till slut fick hon bara gå runt och vänja sig vid att det var hästar överallt. Hoppade henne lite i slutet när dom andra var färdiga men kände nog att efter ett par veckors fantastiska hoppträningar med henne så blev detta en liten plump i protokollet.
Ja, ja vi kan ju inte alltid ligga på topp så nästa vecka kommer vi igen
Bildresultat för rädd häst

Bonzo var med på Svabesholm igår och veckans övning gick ut på lydnad! Efter 1:a rundan som var lite okontrollerad pga. väldigt hoppglad häst så fick vi till det riktigt bra och gjorde fantastiskt bra rundor.

Ponnyekipaget var också med och red med samma självförtroende som dom gjort sista tiden, så himla kul att se att det lossnat ordentligt!

Enda smolket i bägaren är nu att jag har skitont i halsen och i princip bara väntar på att den manliga förkylningen ska bombadera mig.... Håll alla tummar att den hoppar över mig!
Bildresultat för manlig förkylning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar