Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

onsdag 27 april 2016

Bara guldstjärnor till dom fyrbenta och piloten!

Efter 2 dagars hoppträning med mina fina hästar blir jag svår att ta ner på jorden ett par dagar.
Bildresultat för svårt att komma ner på jorden
Igår var Bonzo hos Ulrika och hoppade och var bara så himla fin och hoppsugen. Hoppade hinder intill vägg, oxer ur kort sväng från kortsidan, kombination som kom snabbt ur väggen och han bara levererade. Piloten fick också beröm för ridningen minsann!
Bildresultat för berömma
Ikväll var det dags för Xena att träna för Lina. Trots att det hade regnat nästan hela dagen så klarnade det upp lite på kvällen och vi kunde hoppa ute. Idag var det dags för banhoppning vilket var ett tag sedan då vi trimmat henne mycket på sista tiden. Också väldigt nyttigt för donnan att få klumsa runt i vattenpölar vilket hade varit en omöjlighet förra året men ikväll accepterade hon att hon blev kladdig på ben och mage. Var magisk redan på framridningen och verkligen med mig utan att springa på. Banhoppningen satt som ett smäck och återigen fick piloten beröm för sin ridning. Ja,  gissa om leendet gick stort när vi körde hem.
Bildresultat för leende
Det är inte underskattat att det är väldigt nyttigt att rida 2 helt olika hästar och få mer språng i kroppen. Tänk att man är 50+ och utvecklas fortfarande.
Sonen fick tugga grus eller rättare sagt väldigt blött underlag en gång men blev så arg då på Lotten att hon hoppade perfekt resten av träningen. Även dom gjorde en skitbra träning!
Bildresultat för guldstjärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar