Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

lördag 29 december 2012

Bästa dressyrträning hitintills och mys med Ylva!

Julhelgen kom och gick i vårat hus med först sonen i feber och hosta och sedan juldagen så däckade Kalle i samma. Dock hann vi med en trevlig julafton med mina föräldrar hos oss och Annandag Jul fick jag och barnen åka själva till Kalles föräldrar som oxå var mysigt och trevligt. Jag fick många fina julklappar och den bästa var nog att min älskling gav mig hela dressyrsadeln :))

Bonzo i mattes fina julklapp


Jag har varit duktig och powerwalkat varje dag och idag var jag på återbesök hos VV. Hmmmm, 4 kilo upp på 4 månader är INTE OK så efter nyårsafton börjar mitt sunda liv igen!!!

Idag var det debut för ny dressyrtränare som Ylva tipsat om! Ylva och jag har nog inte tränat tillsammans sedan jag hade Prins och hon red Chiva. Idag var det Chivas avkomma Chili som Ylva satt på. MY GOD jag tror jag förlora åtminstone 1 av dom överflödiga kilona men gillade Mimmi helskarpt! Tuff och såg direkt Bonzos och mina brister. Jag fick RIDA och i slutet var Bonzo så himla fin och härlig att rida på! Mimmi tävlar själv i dressyr och är dessutom dressyrdomare så det gillas! Att dessutom få den stora fördelen att rida på Svabesholms ridhus fina underlag gör ju inte det sämre!

Eftersnack mellan Mimmi och Ylva
Bonzo tittar förväntansfullt bort mot hindren och undrar nog vad Matte har för planer! Ja de du Bonzo dom kommer nog falla på plats efter denna helgen!

Efter träningen lastade vi hästarna och jag hade tagit med mig varm choklad och bullar och så öppnade jag och Ylva våra julklappar till varandra. Anders T som äger ridhuset föll nog in i våran stämning och satte på julmusik i ridhuset, hahaha!
Ylva fick tjusiga ridbyxor av mig och jag fick en privatlektion för Mimmi som Ylva ska filma och en fin blomma! Tack chompis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar