Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

onsdag 11 mars 2015

Ur komfortzonen en stund

Ikväll hoppade jag in som reserv hos Ulrika för hoppträning. Tränar ju vanligvis för Lina på lördagar(och ska det även denna lördagen) men är anmäld som reserv hos Ulrika på onsdagar (man kan aldrig få för många språng i kroppen)


Xena var lite seg och trött i framridningen och hade stått inne sedan 14.00 då hovslagaren hade varit på besök så det kan ju vara därför hon hade gått in lite i "sleeping mode".


Banhoppning stod på schemat idag och 2 hinder stod snett ur kortsidan kort i båda varven, snett igenom stod ett räcke med blått vågplank och vattenmatta,  serie med 3 räcken på ena långsidan och kombination med 2 räcken med ifyllnad bestående av en gul rund plastmatta på ena och en grön rund plastmatta på andra.


Gick helt ok och hon hoppade fint trots att hon är mycket grönare än dom andra hästarna på träningen.
Tempot slogs av ibland men så snabbt mina ben var på plats igen så kämpade vi på.
Lyckades komma in fel på kombinationen 99,9% av gångerna  (hur svårt kan det vara....) men vi löste det ändå och kom fint ut.
Positiva från träningen ikväll var att även om det blir lite vingligt och fel ibland behåller jag lugnet på henne och min plan samt att hon är TOTALT otittig (halleluja), hoppade inte ens lite högre över titthindren.


Kändes helt ok att komma ur komfortzonen ikväll och träna någon annanstans och att hoppa bana på prinsessan.


Nu längtar vi till hoppträningen för Lina på lördag :))


LOVE HORSES!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar