Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

lördag 25 juni 2011

Stora höslagar dagen och nya foton på Hedvig

Hade en mkt. trevlig midsommarafton igår där vi började med att cykla upp till Lövestads idrottsplats (ca 2 km hemifrån) och tog med oss så att vi kunde göra sillmackor där och självfallet en liten snaps och öl ;)
Det blev med många andra familjer dans kring midsommarstången, tipsrunda, lotteri och godisregn, mkt. trevligt arrangerat! Efter 2 timmar vände vi hemåt igen och på kvällen grillade vi och mös :)

Började dagen idag som igår med att åka upp till ridhuset och rida markarbete och lite hoppning på Bonzo. Han var ännu trevligare att rida idag och bjöd riktigt framåt i markarbetet och släppte igenom sig snabbt och bra, gulleponken! Satte mig sedan och jobbade ett par timmar då vi har ett stort besök från Tyskland och Frankrike nästa vecka och en stor presentation som ska framställas för detta.

Idag har vi även slått vårat hö på våran 5 hektar mark och det ser mkt. bra ut. Förra året fick vi ca 110 storbalar så jag undrar var vi hamnar i år??


Även Kalle fick börja idag att läsa på om fölisen ankomst så att även han är beredd. Och Hedvig hon bara växer (idag varit dräktig i 324 dagar)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar