Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

fredag 15 januari 2016

3 olika personligheter i mitt stall!

3 hästar med helt olika personligheter bor i vårat stall!


BON CIAO
16 årig valack som funnits hos oss i snart 7 år. Om han får benämna sig själv blir det nog "THE KING". Han var hingst tills han var 5 år vilket man ofta märker! Vill gärna vara i centrum och fullkomligt älskar prisutdelningar där han krullar ihop sig och blir som värsta dressyrhästen för att visa sin bästa sida! Älskar att hoppa och ta gärna tag i hindren själv om piloten tvekar. Är som en vessla i omhoppningarna och är snabbt över hindren. Otroligt kelen och snäll i stallet och allmänt benämnd som nallebjörnen.













 
XENA P 
8 årigt sto som funnits hos oss i 1 år. Om hon får benämna sig själv blir det nog "JAG ÄR EN DAM". Otroligt snäll häst som inte vill någon annan illa varken tvåbent eller fyrbent. Skulle aldrig göra något bus med mig på ryggen. MEN i hagen kan hon vara som en rodeohäst så jag är glad att det stannar där. Tyckte det var jobbigt med möten på framridningar på tävlingar i början men har börjat vänja sig så smått. Hoppar som en gudinna och är helt otittig på hinder. Ingen häst man hastar upp i klasserna med tanke på hennes känslighet och försiktighet. Kommer kunna gå större klasser trots sin storlek (154 cm) med rätt upplägg. När hon kom hit kunde man absolut inte gå rätt fram och klappa henne på huvudet för då kastade hon sig. Idag går det jättebra och hon har dessutom upptäckt att hästgodis är ganska smaskigt när man har varit duktig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CHARLOTTE
17 årigt sto som funnits hos i 7 månader. Om hon får benämna sig själv blir det nog "COOL BRUD I LYXFÖRPACKNING". En räv bakom varje öra ponny! Carl Philip har flygit av så många gånger att jag tappat räkningen. Älskar att hoppa och är helt otittig men om Carl Philip inte låter henne gå i den takten som hon vill så kommer det gärna bakut språng efter hindret. På denna ponny har sonen lärt sig BALANS och nu får hon inte av honom längre. I år längtar vi efter tävlingsstart för detta ekipage. Att dom kommer få tidsfel finns inte på kartan. I stallet är hon den snackigaste och pratar jämt och ofta om allt och ÄLSKAR mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar