Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

torsdag 9 maj 2013

Alla har vi olika intressen!

När hela familjen sov imorse smög jag mig ut och fodrade hästarna, släppte ut dom och klädde sedan på mig träningskläderna. Ut och intervalla med jogging/powerwalk stod på schemat!
Gick bättre än sist och när jag kom hem var bara Carl Philip vaken så då mockade vi hela stallet tillsammans för att sedan gå in och väcka sömntutorna och äta frukost!
Ställde mig på vågen som visade -1 kg så jag är nöjd efter veckans träning!

Sedan var det dags för heldag på Henriksdal utan häst men för att titta på Lina (Ylvas dotter) när hon startade 130 på Fairchild. Hittade snabbt en plats på den lilla läktaren som dom byggt mellan banorna och intog där lunch och kunde titta på både bana A och B samtidigt :)
När Lina/Ylva anlände hjälpte jag till med Fairchild och när vi gick från veterinärbesiktningen fick vi se ngt. väldigt roligt. Jag har läst om dom här helkroppsstrumporna till häst men om jag ska vara ärlig tror jag Bonzo hade dött om jag satt på honom ngt. sådant( och jag med)!

Lina gjorde en mkt. fin runda med ett nedslag och hade lätt placerat sig annars då där inte var så mkt. nollor!

När jag kommer hem möter min man mig och säger att sonen har varit nere hos Erik den äldre grannen och förhandlat att hyra traktor med ringvältare och var nu i full gång med detta.
E han inte helt underbar!!! Han brinner lika mkt. för traktorer som jag gör för hästar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar