Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

fredag 8 juli 2011

Oerfarna uppfödare!

Haha ja ska Kalle och jag hålla på varje natt som vi gjorde inatt så kommer vi vara helt slut när fölet väl tittar ut! Vaknade båda två med ett ryck halv 3 för att Bonzo stod och gnäggade hysteriskt. Flög ut ur huset båda två för att kolla av hästarna. Det var hur lugnt som helst och då kom vi på att vi kunde ju bara slått på tv´n och kollat Hedvig där.....

Annars hade Hedvig sekret i juvret imorse och hon & Bonzo har startat stora klia mig kriget från att knappt rört varandra innan..e det ett tecken??
Annars har nästan 1 veckans semester flytit iväg.
Var i Falsterbo i onsdags och hejade på Annie Lineau resp. Anna Hassö som placerade sig som 5:a resp. 4:a i deras klasser :).
Varit och hopptränat och fått en kick för självförtroendet och känner att det flyter riktigt bra nu!
Igår när vädret var sådär blev det stora rensar och städdag i sadelkammaren så den skiner fint nu och på kvällen kom Emma hem så vi grillade hela familjen.
Sonens simskola lider mot sitt slut och imorgon är det avslutning. Han har varit jätte duktig i år och tagit massor med märken :))

Ikväll ska Matilda på fest och Carl Philip på kalas så Kalle och jag ska faktiskt gå ut på restaurang och vara lite romantiska ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar