Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

söndag 18 oktober 2015

Största segern någonsin!

Annars e man ju van att vinna kanske anmälningsavgiften tillbaka (ca 150 kr) men igår smällde det till och kompenserade nog upp alla tävlingsår tillsammans på min nivå.

Om ni nu tror att vi seniorer är sämre och mer tillgivna när det gäller tävling så glöm det! Här var det fullkomligt allvar och en Paris resa stod på spel. Självfallet satt man och önskade att laget som hotade oss skulle riva ;). Vilket dom inte gjorde och då fick vi ta till snabbaste omhoppningshästen istället! Både Aragon och Bonzo är snabba men Aragon har större galoppsprång så valet var lätt!

Finaste Bonselons på framhoppningen
Jag har nog aldrig skrikit, busvisslat och hejat som igår och var nog lite sliten på rösten när vi körde hem.

Vi vann 3:e omgången och fick gå upp på prispallen utan häst och springa ärevarv i HELA ridhuset 2 varv i full karriär i RIDSTÖVLAR (har jordens träningsvärk idag...)
Sedan efter räkning i poäng kom det fram att vi även vunnit hela touren och skulle helt plötsligt hämta hästarna till prisutdelning. SPRING igen ut till trailern för att komma på att jag låst sadelskåpet och nycklarna låg i jackan i ridhuset. SPRING tillbaka och ut igen! Tränsa snabbt som attan och Bonzo som stått stilla i ca 2 timmar fattade ingenting.... Full galopp upp till ridhuset och på med vinnartäcket.
In på häst hela laget till prisutdelning och sedan av igen för prisutdelning på podiet.
Woine, woine Annemie fick champis flaskan och hennes ögon lyste
Ja jäklar va kul vi ska ha det i Paris april-2016!! Bästa laget!!
Vi har även hamnat i tidningen Ridsport
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar