Malmö 2012

Malmö 2012
Anne & Bon Ciao

söndag 8 september 2013

Händelsrik vecka tillbaka i verkligheten!

Semesterveckan i Turkiet var helt underbar med kanonväder, mkt. skratt, trevligt sällskap, goda viner och gott öl. Precis som en riktigt semester ska vara! Min mans kommentar när han såg oss så avslappnade, bruna och glada ut på flygplatsen var att "detta borde ni göra varje år" Tja vem är jag att säga emot honom om det :))
Idag är det exakt 1 vecka sedan vi kom hem och jag har kastat mig in i verkligheten igen.

Var ledig måndag-onsdag och passade på att rida igång båda hästarna igen!
Var på Pay & Jump med Aktion i tisdags vilket gick helt suveränt bra! Vilken häst :))

Igår var Aktion och jag på våran 1:a tävling som blev i dressyr. Han har aldrig i hela sitt liv startat en dressyrtävling så det kunde ju bli intressant... Det gick över förväntan och han skötte sig exemplariskt.
Tyckte jag red programmet med lite missar och kände att det fanns mkt. att förbättra från pilotens sida och inte slarva lite här och där (bl.a. serpentinbågarna och ridningen ut i hörnorna ordentligt, samt att trycka på honom lite mer)
Vi red LB1 programmet och döm om min förvåning när vi fick hela 63,79% (låg t.om inom placering ett tag). Fick omdömet "Flott häst" och med påpekningar på exakt det jag kände själv så gissa om vi blir farliga när jag fått allt på plats, oj oj oj!

Bonzo har blivit igångsatt lite snällare denna veckan med uteritter och longering på schemat. Han känns fräsch men lite stel i början av varje pass så han behöver lång framridning. I nästa vecka ska han på sin första hopplektion sedan juni så han kommer nog bli happy horse då :))
Idag ska han få galoppera på fältet så det lär nog också göra honom glad eftersom det är det bästa han vet!

Mitt drömjobb började jag på i torsdags och ja jag kan inte säga annat än "GUD vad jag har hamnat rätt"
Ska bli ansvarig för dom korta och längre bemanningarna av specialistläkare till vården.
Helt underbart gäng att jobba med och jag har nog skrattat mer på 2 dgr på detta jobbet än vad jag gjorde på ett helt år på min andra arbetsplats.

Kommer nog tyvärr inte kunna blogga så frekvent som tidigare då mina dagar är ganska välfyllda med jobb 8-17 och sedan 2 hästar att hålla igång. Men jag lovar att vara här så ofta jag kan!

KOM IHÅG ATT ETT SKRATT OM DAGEN FÖRLÄNGER LIVET!

2 kommentarer:

  1. Visst ÄR det roligt med dressyr! Hälsn Dressyrtant Vera ;-) Och Grattis till nya jobbet!

    SvaraRadera
  2. Tack :)
    Å ja dressyr kan vara hemskt roligt!

    SvaraRadera