Ikväll ska jag och sonen julpyssla och sy dekorationer på kuddar som jag inhandlade på Ikea i fredags :)) och dennas veckas träning på Bonzelonsen ser ut som följer:
Måndag: Vila
Tisdag: Hoppträning Ulrika
Onsdag: Skrittrunda
Torsdag: Hoppträning Ulrika
Fredag: Uteritt
Lördag: Tävling
Söndag: Skogsrunda i Övedskloster
port.
Ingredienser
1 st |
1 st |
1 nypa(or) |
3 msk |
1 msk |
2 msk |
1 l |
1,5 dl |
Tillagning
1. Sätt igång pastakoket.
2. Fräs svampen i smör och olja tillsammans med en liten nypa timjan. När svampen blivit mjuk, tillsätt vitlök och schalottenlök och fräs tills det också är mjukt och svampen har fått lite yta.
3. Häll vinet över svampen och låt det nätt och jämnt koka in. Smaka av, antagligen behövs lite mer salt.
4. Häll persiljan över svampen och blanda väl.
5. Nu borde pastan vara klar. Blanda den med svampfräset i pannan. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några droppar god olivolja och massor av parmesanost
2. Fräs svampen i smör och olja tillsammans med en liten nypa timjan. När svampen blivit mjuk, tillsätt vitlök och schalottenlök och fräs tills det också är mjukt och svampen har fått lite yta.
3. Häll vinet över svampen och låt det nätt och jämnt koka in. Smaka av, antagligen behövs lite mer salt.
4. Häll persiljan över svampen och blanda väl.
5. Nu borde pastan vara klar. Blanda den med svampfräset i pannan. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några droppar god olivolja och massor av parmesanost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar